Horoskooppi: Vesimies 20.1.-19.2.

Vesimies on yksi erikoisimmista tähtimerkeistä. Hän on tavallaan hyvin seurallinen, mutta toisaalta ei. Vesimies on ennakkoluuloton ihminen, joka yrittää katsoa kekseliäästi tulevaisuuteen.

Vesimies ystävänä: Vesimies ystävänä on vähän kuin ihana saippua. Vesimiehen seurassa on todella mukavaa olla, mutta et saa häntä otteeseesi. Hän ei paljasta herkästi omia ajatuksiaan, osaksi siksi, että niitä on todella paljon ja ne ovat tosi monimutkaisia. Vesimies saattaa olla maailmanparantaja, joka ainakin paperilla kannattaa monenlaista toimintaa, vaikka ei itse osallistuisikaan siihen, sillä vesimies toimii todellisuudessa mieluiten yksin

Vesimies rakastettuna: Vesimies on tosiaan mukavaa ja älykästä seuraa kenelle tahansa, myös rakastetulleen, kunhan tämä ei ole tylsä ja ripustautuva. Vesimies tykkää auttaa mielitiettyään ja kulkea hänen kanssaan siellä ja täällä, sillä mikään neljän seinän sisälle kääriytyvä perheihminen vesimies ei ole. Toki, jos rakastettu on yhtä viksu kuin vesimies itse, heille kehittyy ihana ystävyys ja ehkä pitkä seurustelusuhdekin, kuka tietää. Jos olet saanut vesimiehen puolisoksesi, tiedä, että sinussa on jotakin äärimmäisen kiehtovaa.

Vesimies vanhempana: Jos vesimies perustaa perheen, hän on ainakin kannustava ja yllyttävä vanhempi. Hän yllyttää lapsiaan kokeilemaan monia asioita, luomaan ja tutkimaan ja ottamaan omista kyvyistä mittaa. Jos vesimies näkee lapsissaan keksijän vikaa tai muuta erityisominaisuutta, hän on haltioissaan.

Vesimies ja yllätys: Vesimiehellä tuntuu olevan hirmuisesti ystäviä ja kaikki pitävät hänestä, mutta loppujen lopuksi hän ei tunnu tarvitsevan ketään eikä kukaan oikein tunne häntä.

Horoskoopin laati pilke silmäkulmassa puotipuksu Heli/Aarteet ja Löydöt