Horoskooppi: Kalat 20.2.-20.3.

Kalat on merkki, johon liittyy herkkyyttä ja idealismia. Kalat haluaa nähdä maailman kauniina paikkana, jossa ihmiset olisivat mukavia toisilleen. Maailma ei kuitenkaan ole aina sellainen paikka, joten Kalat elää usein mieluummin omassa maailmassaan, joka on todellisuutta parempi.

Kalat ystävänä: Kalat on suosittu ystävänä, sillä hän on kaikkea sitä, mitä ystävältä voi toivoa. Kalat ei ole koskaan ilkeä, vaan kiltti, luotettava, todella auttavainen ja empaattinen. Kalat on merkki, joka sovittelee riitoja ja haluaa, että kaikki menisi mahdollisimman jouhevasti. Varjopuoli on, että Kalat voi joutua joskus väärien ihmisten seuraan, jotka käyttävät hyväkseen hänen kiltteyttään. Kun Kalat pettyy johonkuhun, hänen on vaikea toipua siitä, ja ehkä pettymysten pelko saattaa tehdä kaloista hieman eristäytyvän välillä.

Kalat rakastettuna: Kalat on niin ystävänä kuin rakastettuna ihana, sillä hän haluaa auttaa ja tukea ihmisiä. Hänestä puuttuvat monet sellaiset karskit ja kovat puolet, joita useimmissa muissa merkeissä saattaa olla. Kaloille sopii kumppaniksi henkilö, jolla on käytännön asiat hyvin hanskassa ja joka pystyy antamaan turvaa herkälle kalat-merkille. Kalat on nimittäin kyllä viksu ihminen, mutta raha-asioissa hieman idealisti. Usein niihin ilmestyy mutkia matkaan ihan vain siksi, että alakuloon taipuvainen Kalat on yrittänyt etsiä arjen ahdistavuuteen iloa ja suloista pakotietä.

Kalat vanhempana: Kalat on loistava vanhempi, sillä hän rakastaa loputtomasti ja ymmärtäen. Kalat on vanhempi, jonka luokse voi tulla, olipa tehnyt aikuisenakin mitä tahansa. Varjopuolena on, että Kalat-merkin on ehkä vaikeaa olla mahdottoman jämäkkä ja tiukka. Mutta onneksi aina ei tarvitsekaan?

Kalat ja yllätys: Kalojen luonne on ristiriitainen, sillä vaikka heillä tuntuu olevan loputtomasti salaisia voimia ymmärtää ja vahvistaa ystäviään, oman itsensä suhteen he ovat ymmällään. Ulkopuolinen näkee Kalat-merkin olevan suloinen pärjääjä, mutta sisimmässään Kalat saattaa tuntea olevansa yksin ja eksyksissä.

Horoskoopin laati pilke silmäkulmassa puotipuksu Heli/Aarteet ja Löydöt