Horoskooppimerkit ja mökkijuhannus

Oinas (21.3.-19.4.) ei jaksaisi odottaa

Energinen ja yritteliäs oinas suunnitteli mahtavan mökkijuhannuksen ihan tuosta vaan jo heti uudenvuoden jälkeen. Nyt hän alkaa olla jo ihan kyllästynyt koko asiaan, sillä oinas on yleensä kärsimätön luonne. Missä muut kuppaavat? Miksi ei jo tapahdu? Miksi porukasta kuuluu soraääniä, huoh.

Härkä (20.4.-20.5.) pohtii, kannattaako sittenkään

Härkä on analysoinut pitkin kevättä, onko näissä mökkijuhannuksissa niin hirveästi järkeä. Toisaalta tekisi ihan pienimuotoisesti sitä viettääkin, mutta asiaa kannattaa yhä harkita ja pohtia. Ehkä ei nyt kannata suinpäin hötkyillä. Katsotaan ensin, mitä muut tekevät mukavan mökkijuhannuksen hyväksi.

Kaksonen (21.5.-20.6.) on aivan innoissaan!

Kaksonen on todella täpinöissään tulevasta mökkijuhannuksesta! Millainenhan se mökki on? Voidaanko pelata yhdessä kaikkia kivoja pihapelejä, jee! Onkohan siellä paljon hyviä ja nopeaälyisiä juttukavereita? Wau, tästä tulee kivaa!

Rapu (21.6.-22.7.) varmistaa, ettei kukaan huku

Rapu on ollut huolissaan jo pitkään, että säilyykö mökillä turvallisuus koko juhannuksen ajan. Hän on huolehtinut, että kaikilla on pelastusliivit ja villasukat, mielellään siis jatkuvasti, että olisi turvallinen ja kotoisa olo. Ravulle on luvassa itkuinen mökkijuhannus, sillä hän samastuu kaikkien mökkivieraiden ongelmiin ja tunnetiloihin.

Leijona (23.7.-22.8.) johtaa kaikki mökille

Leijona on päättänyt, että tällä kertaa mökkijuhannuksessa on tasokkuutta ja loistoa. Hän on koonnut kavereistaan brändäysjoukkueen, jota hän itse johtaa. Mökistä ja juhannuksenvietosta otetaan paljon hienoja kuvia ja aika meneekin karismaattisesti somettaessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.) fiksaa paikat kuntoon

Neitsyt tarkistaa heti tullessa, että onko mökin ja muiden rakennusten yksityiskohdat kunnossa. Niistä löytyy, ikävä kyllä, paljon huomautettavaa. Neitsyt myös huomaa, että mökkikaverit eivät välitä sen enempää pukeutumisestaan kuin terveydestäänkään. Neitsyt päättää syödä omia terveysruokiaan ja juoda lähdevettä.

Vaaka (23.9.-23.10.) sovittaa kaikki yhteen

Vaaka huomaa, että mökkiporukan feng shuit eivät ole ihan kohdillaan ja hän alkaa sovitella diplomaattisesti porukan keskinäisiä välejä. Vaaka keksii kaikille kivaa tekemistä yhdessä ja ainakin hänen mielestään juhannus sujuu ihmeen harmonisesti ja elämästä nauttien.

Skorpioni (24.10.-22.11.) filosofoi laiturilla

Skorpioni haluaisi keskustella kavereiden kanssa elämää suuremmista kysymyksistä, mutta mökillä olevat ihmiset vaikuttavat aika pinnallisilta. Skorpioni valitseekin mieluummin filosofiset hetket laiturin päässä. Ehkä siinä vähän viiniäkin kuluu, kun skorpioni ja hänen terävin ystävänsä analysoivat, onko muilla planeetoilla elämää ja voiko kukkamullasta tehdä valkokultaa.

Jousimies (23.11.-21.12.) pohtii, jäisikö kuitenkin töihin

Jousimies pitää ajatusta mökkijuhannuksesta oikein mukavana, sillä periaatteessa ystäviä ja tuttavia olisi hienoa nähdä. Nyt on vaan niin paljon töitä ja ideoita tulevaisuuden varalle, että saa nähdä, ehtiikö sitä mökille. Varmuuden vuoksi jousimies kuitenkin pakkaa pari kivaa pöytäpeliä mukaan, niin ja läppärin mokkuloineen, että jos lähtee mökille, voi tehdä myös duuneja samalla.

Kauris (22.12.-19.1.) on suunnitellut kaiken järkevästi

Kauris on suunnitellut ihan kaiken ennalta ja hänellä on suunnitelmat myös paperilla. Kauris toivoo, että tänä mökkijuhannuksena ei tuhlattaisi liikaa, vaan oltaisiin järkeviä ja käytännöllisiä sen suhteen, mitä ostetaan mökille ja mitä ei. Eihän yhteinen mökkijuhannus voi olla jotakin älytöntä huuhailua, kyllä sillä pitää olla yhdessä sovittu tavoite ja päämäärä.

Vesimies (20.1.-19.2.) katsoo tulevaisuuteen saunalla

Vesimies lähtee mökille, vaikka tunteekin olevansa porukassa jotenkin ulkopuolinen. Vesimiehen päässä risteilee levottomia ajatuksia tulevaisuudesta. Miten ilmastonmuutos vaikuttaa tuleviin juhannuksiin? Mihin maailma on menossa? Pitäisikö ihmisen muuttaa tapojaan? Vesimies yrittää olla koko juhannuksen niin kuin muutkin ja ottaa elämän kevyesti, mutta se on vaikeaa, kun huominen on koko ajan mielessä.

Kalat (20.2.-20.3.) ovat ihmeissään hälystä ja härdellistä

Kalat yrittää olla seurallinen ja monet mökkikavereista ovatkin sitä mieltä, että siinäpä vasta mainiota mökkiseuraa, koko ajan niin iloinen ja positiivinen tapaus. Väärin. Syvällä sisimmässään herkkä kalat pohtii maailmanmenoa ja ihmisten mielentiloja ja ajattelee, että voi kun pääsisi pian kotiin omaan rauhaan.