Millainen keräilijä olet -horoskooppi

Oinas on merkki, jolla on terve itsetunto. Kun hän valitsee tavaraa, hän ei välitä muiden mielipiteistä. Oinas hankkii esineitä, joita kukaan muu ei ole aiemmin valinnut.

Vaikka kaikki muut shoppaisivat sen ajan trendijuttuja ja kulkisivat keskenään samantyyppisissä muotivaatteissa, edelläkävijä oinas porhaltaa iloisesti omalla radallaan.

Kaikki esineet ja vaatteet, jotka kertovat aistillisuudesta, sopivat oinaalle. Ei mitään pitkästyttäviä ja harmaita juttuja oinaalle, kiitos.

Härkä ei ole hurja konmarittaja, hän ei hävitä hankkimiaan tai saamiaan tavaroita. Niinpä härkä harkitsee tarkkaan, mitä hankkii. Tavaroista pitää olla hyötyä.

Toisaalta härkä tykkää nautinnosta. Kauniita vaatteita tai koruja. Tai moottoripyörä. Tai ihan mitä vain, joka kertoo, että härällä on silmää ja kykyä olla oman elämänsä kuningas.

Koska härkä arvostaa sekä perinteitä että taidetta, hänellä voi olla kokoelmissaan hienoja taide-esineitä, ehkäpä eroottisia sellaisia.

Kaksonen on levoton kevään sielu, jolla on monia tuunausprojekteja menossa samanaikaisesti. On mahtavaa, jos kaksosen lähipiirissä on joku, joka tuunaa valaisimet tai säilytysarkut loppuun, sillä kaksosella on pää täynnä jo uusia ideoita. Pinterest on kaksosen toinen nimi.

Kaksonen ei ole pitkäjänteinen keräilijä, vaan uteliaana persoonana hänen mielenkiintonsa vaihtelee. Hän on trendien haistaja, joka kertoo toisille, mikä nyt on in. Kuuntele siis kaksosta, jos mielit olla ajan tasalla.

Rapu on tunteellinen keräilijä, jota kiehtovat menneistä vuosista, kodista ja suurista tunteista kertovat esineet.

Kodintavarat, vanhat valokuvat, päiväkirjat ja vaikka sarkatakki. Rapu löytää niistä paljon ihanaa. Toisaalta rapu muistaa tavaroista myös ne kerrat, jolloin hänelle on mahdollisesti tehty vääryyttä.

Herkkä rapu kaihtaa kylminä pitämiään tavaroita ja materiaaleja. Mieluummin vanhaa ja pehmeää kuin teknomaista uutta. Rapu tykkää myös tuunata.

Leijona on merkki, joka rakastaa huomiota, joten hänen silmänsä kiinnittyvät kaikkeen sellaiseen, joka auttaa häntä loistamaan parrasvaloissa. Aurinkopeili tai rokokootuoli, ei huono.

Leijonasta ei ole seinäruusuksi, joten hänen vaatteensa ja korunsa ovat näyttäviä ja juhlavia. Kodistaan leijona sisustaa tyylikkään tilan, jossa hän pääsee säteilemään.

Leijona osaa olla lämmin ihminen, jonka seurassa ihmiset tuntevat olonsa iloiseksi ja mukavaksi. Tästä johtuu, että erityisesti kultaiset ja keltaiset tavarat kiehtovat leijonaa, sillä sellainenhan hän itsekin on, ympärilleen loistava aurinko.

Neitsyt on huolehtija, joka ei mielellään tee asioita vain sinnepäin. Niinpä hän ei ole spontaani ostelija, vaan toivoo löytävänsä kestäviä ja järkeviä tavaroita.

Neitsyellä on taipumus ajatella muiden parasta ja hankkia juttuja, jotka tukevat nimenomaan läheisten hyvinvointia ja terveyttä.

Neitsyttä ei juuri näe kirpputoreilla tekemässä fiilispohjaisia ostoksia. Hän ei myöskään mielellään anna anteeksi esineiden pikku virheitä ja epätäydellisyyksiä. Mutta jos tavarat täyttävät neitsytmerkin tarkat vaatimukset, feng shuit loksahtavat mukavasti paikoilleen.

Vaaka on merkki, jonka luulisi helposti löytävän kauniita tavaroita kirpputoreilta ja osto- ja myyntiliikkeistä. Tällä merkillä kun on vankka kaipuu harmoniaan, seesteisyyteen ja ja esteettisyyteen.

Mutta merkin ongelma on päättämättömyys. Kaikki kun näyttää suhteellisen hyvältä, niin ristiriitoja ja negatiivisuutta välttelevä vaaka ei tiedä, minkä ottaisi, kannun vai tarjottimen.

Toisaalta vaaka pystyy kompromisseihin. Kaikenhan ei tarvitse olla täydellistä. Vaaka on itselleen hieman vaarallinen tapaus, kun hänelle myydään vanhoja tavaroita. Vaakamerkin on vaikea sanoa ei-sanaa ja kertoa, mitä mieltä hän itse on.

Skorpionia kiinnostavat syvälliset asiat niin kuin elämä ja kuolema. Dramatiikkaakin saisi elämässä olla, joten harmaat, pliisut tavarat tai nopeasti vaihtuvat muotijutut eivät ole skorpionin ominta alaa.

Jos skorpionille ollaan ostamassa lahjaa, hieno elämää pohdiskeleva teos voisi olla rautaa. Eikä ihan mahdotonta ole, että juuri skorpioni innostuisi entisaikojen rakasteluoppaasta mieleenpainuvissa nahkakansissa, onhan merkki aika vihkiytynyt tälle osa-alueelle. Se, että ylipäätään on ostamassa skorpionille lahjaa, on osoitus pääsystä harvinaiseen sakkiin. Skorpionilla on nimittäin usein vaihtuva ystäväpiiri.

Jousimies on yhdistelmä rehellistä ja tinkimätöntä onnenetsintää yhdistettynä kovaan kunnianhimoon ja tarpeeseen edetä esimerkiksi työuralla.

Niinpä jousimiehellä ei ole aikaa epämääräiselle samoilulle kirpputorien hyllyjen välissä. Hänellä on kiire tehdä ja kulkea.

Karismaattinen ja ystävällinen jousimies tietää, mitä haluaa. Hän haluaa lautapelin, jossa seikkaillaan ja voitetaan. Hän haluaa katsoa hyvän leffan, jossa on hänen mieleistään filosofiaa ja elämänasennetta. Jos ostat hänelle lahjan, kannattaa miettiä aktiivista esinettä, ehkä jotakin kilpailemiseen liittyvää.

Kauris on rahasta tarkka rationaalinen ajattelija, joten hänen kanssaan on toivotonta lähteä ”kirpputorille hömpsöttelemään”. Kauris ei osta hetken mielijohteesta eikä mielellään mitään kallista.

Kauris on varovasti onnellinen, jos sattuu löytämään hyvää tavaraa älyttömän halvalla. Mutta kyllä hän pystyy jättämään sellaisenkin aarteen kauppaan, jos kodissa ei kerta kaikkiaan ole tarvetta tai paikkaa sille.

Kun kauris ostaa esineitä, hän ei ala tunteilla. Ainoastaan lapsuuteen liittyvä esine saattaa pysähdyttää hetkeksi, mutta kun kauris katsoo käytetyn Jopon hintalappua, hän järkyttyy.

Vesimies on ehkä tämän porukan kovin tuunaaja ja kierrättäjä, mitä ominaisuuksiin tulee. Vesimies on kova poika ja tyttö nyhjäämään tyhjästä hienoja ideoita.

Vesimies tähyää aina tulevaisuuteen ja pohtii ratkaisuja, jotka tuntuvat muista omituisilta, mutta vesimiehestä järkeviltä. Hän on Pelle Peloton ja astronautti samassa pakkauksessa.

Vesimiehelle on tavallaan helppoa ostaa lahjoja, sillä hän on utelias kaiken muodikkaan suhteen. Ennen kaikkea sellaiset tavarat, joissa on ripaus huomista, kiehtovat häntä. Jos viet hänelle metallisen häkkyrän, jonka käyttötarkoitusta et tiedä, vesimies keksii sen.

Kalat on merkki, jota on vaikea olla rakastamatta, vaikka kalojen maailmaan on aika mahdotonta sukeltaa.

Herkkismerkki on hieman epäkäytännöllinen runosielu, joka pelastaisi ennemmin maailman kuin itsensä. Kalat-merkille kannattaa mieluummin ostaa viinipullo ja hyvä kirja kuin paistinpannu tai työkalupakki. Tylsä arki ei tavallaan ole kalojen juttu.

Jos haluat ajatella tämän merkin parasta, ostat hänelle jotakin, joka antaa hänelle paljon hyvää energiaa ja voimia. Kalat kun ovat melkein liian tunteellisia tämän maailman pahoihin tyrskyihin ja se uuvuttaa häntä.