Me täällä Aarteissa ja Löydöissä uskomme nostalgialahjan voimaan. Uskomme myös siihen, että pystymme auttamaan sinua, joka et vielä tiedä, minkälaisen lahjapaketin kokoaisit vastaanottajalle.

Pitkin mennyttä syksyä olemme jo saaneet monia kivoja toimeksiantoja.

Yksi sukulaispoppoo halusi, että keräämme 70 vuotta täyttävälle miehelle lahjakoosteen, joka osuu juuri hänen ikäiselleen ja hänen harrastuksiinsa.

Niinpä etsimme pakettiin vuoden 1948 metsästys- ja kalastuslehtiä. Sitten lisäsimme pakettiin hienon tuntematonta metsästäjää ja hänen koiraansa esittävän kipsipatsaan.

Löytyipä sinne myös päivänsankarin arvostamaa militariaa, ja yllätys, yllätys, myös kalaruokien tekoon inspiroiva vanha keittokirja.

Puhelinkeskustelussa saimme tietää päivänsankarista monta mukavaa piirrettä, joiden avulla kirjoitimme hänelle persoonallisen synttärirunon, onhan meistä putiikinpitäjistä toinen runontekijä.

Paketoimme tavarat laatikkoon, joka oli päällystetty 1940- ja 50-lukujen sanomalehdillä.

Kirjoitimme korttiin lahjanantajien nimet ja lahja runoineen puksutti suoraan lahjansaajalle tuonne pohjoiseen Suomeen.

Samalla tyylillä olemme koonneet nostalgialahjapaketteja niin VR:n eläkeläiselle kuin vastavalmistuneelle lääkärille. 50- ja 60-vuotiaille on myös ollut mahtavaa kerätä senikäisten lapsuudesta ja nuoruudesta kertovia lahjapaketteja.

Onnittelurunojen kirjoittamisesta tykkäämme myös erityisesti. Joskus olemme laittaneet runon kehyksiin valmiiksi, koska tilaaja on niin toivonut.

Joskus meiltä on tilattu pelkät runot ja sekin käy oikein hyvin. Esimerkiksi hääparille juuri heistä ja heidän elämästään ja harrastuksistaan kertovat runot ovat olleet hyvä yllätys.

Mitä aikaisemmin ennen juhlapäivää saamme tietää toiveistasi, sen paremmin ehdimme miettiä ja koota ainutlaatuisen paketin. Mutta ihan täräköitä olemme myös kiiretapauksissa!

Soita meille numeroon 040 449 0900 ja kokeile, pystyisimmekö auttamaan sinua!

terveisin puotipuksu Heli