Viihdepläjäys: Kauris ystävänä (22.12.-19.1.)

Kauris-horoskooppimerkki on luonteeltaan käytännöllinen ja velvollisuudentuntoinen organisoija, jolla on hommat hyvin hanskassa. Hän hakee taloudellista turvaa ja vakaita oloja. Hän arvostaa perinteitä, luotettavuutta ja täsmällisyyttä. Kauris on älykäs realisti, eikä mikään hulvaton haihattelija.

Kauris ystävänä: Kauriin ystäväksi ei ole helppoa päästä, sillä kauris tykkää olla yksin ja vetäytyä omiin juttuihinsa. Joillekin hän kuitenkin väläyttää huumoriaan ja se on tosi kova luottamuksenosoitus. Kauris ei rällää eikä remua, ja koska hän on kova säästämään rahaa, ei hän senkään tähden ole mikään kovin spontaanisti hullutteleva ystävä ja seuralainen. Sen sijaan luotettavuus on kauriin vahva ominaisuus ystävänä.

Kauris rakastettuna: Kauris on ulospäin aikamoinen viilipytty, joten mitään suuria ja näyttäviä rakkaudenosoituksia on turha odottaa ainakaan aluksi. Hän ei myöskään tuhlaa rahaa näyttäviin ja dramaattisiin lahjoihin. Hän on kuitenkin perhearvoja arvostava turvallinen ja luotettava kumppani, jolla on korkea moraali. Kotona hän yleensä haluaa johtaa hyvänä organisaattorina orkesteria, joten se kannattaa ottaa huomioon, eikä ryhtyä joka kerran vääntämään suotta tahtipuikosta.

Kauris vanhempana: Kauris on johdonmukainen vanhempi, joka rakastaa sääntöjä ja joka uskoo velvollisuuksiin ja täsmällisyyteen. Kaiken pitää mennä mielellään hyvien etukäteissuunnitelmien mukaan. Niinpä hän ei tykkää virheistä eikä pettymyksistä, ei sen enempää omalta taholtaan kuin muidenkaan. Tämä tekee kaurisvanhemmasta ehkä hieman nipottajan tuntuisen, vaikka hän ei tarkoita pahaa. Viileähkön pinnan alla on hellä ihminen, joka haluaa vain, että lapsella menisi kaikki hyvin.

Kauris ja yllätys: Realistiset ja taloudellisesti järkevät kauriit ovat sisimmässään kunnianhimoisia taiteilijoita. Eikä vain sisimmässään, vaan ihan oikeastikin. Vai mitä sanotte vaikkapa nimistä David Bowie ja Elvis Presley.

Lähde: Pilke silmäkulmassa tämän kirjoitti puotipuksu Heli, Aarteet ja Löydöt