Verkkokauppa Aarteet ja Löydöt

Toimitustavat: Verkkokaupassamme on käytössä Pakettikaupan toimituspalvelut, jotka sisältävät Postin, Matkahuollon ja DB Schenkerin toimitustavat. Myös nouto Valkeakosken varastoltamme on mahdollinen.

Arvioitu lähetysaika on tavallisimmin yhdestä kolmeen (1-3) työpäivää. Kuljetusaika on tavallisimmin yhdestä kolmeen (1-3) työpäivää.

Ostoskorissa näet tilauksesi toimituskulujen kokonaishinnan ja saatavilla olevat vaihtoehdot.

Tilauksen sitovuus: Sitova kauppasopimus syntyy, kun asiakas on saanut sähköpostitse tilausvahvistuksen. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta ennen kuin se on toimitettu kuljetettavaksi.

Maksuehdot: Checkout verkkomaksu, jossa on käytössä kaikkien pankkien maksupainikkeet. Maksusuorituksen kirjauduttua lähetämme tilauksen välittömästi. Käytetyt tuotteet kuuluvat marginaaliverotuksen piiriin (alv 0 %).

Rekisteröityminen: Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mikäli ei halua rekisteröityä, asiakkaalta kysytään kuitenkin nimi -ja yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköposti.

Mikäli asiakas haluaa rekisteröityä, hän antaa suostumuksensa, että Aarteet ja Löydöt rekisteröi asiakkaan antamat henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Tiedot ovat luottamuksellisia ja rekisterin tarkoitus on ainoastaan asiakassuhteen hoitaminen, kuten uutiskirjeiden lähettäminen.

Palautukset: Aarteiden ja Löytöjen myymät tuotteet ovat käytettyjä. Aarteet ja Löydöt kertoo esineissä esiintyvistä puutteista, mutta on selvää, etteivät käytetyt tuotteet ole uudenveroisia, vaan niissä on ajanpatinaa. Asiakkaan on huomioitava tämä tuotteita tilatessaan.

Kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote tulee myös pakata ja lähettää samalla pakkaustavalla kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa.

Ostaja ilmoittaa tuotteen palauttamisesta puhelimitse ennen sen palauttamista. Ostaja maksaa palautuskulut, ellei toisin sovita.

Lunastamatta jättäminen ei riitä kuluttajasuojalain mukaan perusteeksi kaupan perumiselle.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset: Joskus paketti voi vaurioitua kuljetuksen yhteydessä. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, kannattaa tuotteen kunto tarkistaa heti pakettia vastaanottaessa. Mikäli tuotekin on vaurioitunut kuljetuksen yhteydessä, tee siitä heti vahinkoilmoitus tuotteen toimittajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse asian selvittämiseksi.

Ylivoimainen este: Aarteet ja Löydöt ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos sopimuksen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset ja työtaistelutoimenpiteet.

Reklamaatiot: Asiakkaan tulee välittömästi, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tehdä reklamaatioilmoitus virheellisestä tuotteesta joko puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän jälkeen virheellinen tuote palautetaan erikseen annettavien ohjeiden mukaisesti.