Verkkokauppa Aarteet ja Löydöt

Toimitustavat: Pakettikaupan toimituspalvelut, jotka sisältävät Postin ja Matkahuollon toimitustavat. Myös nouto Valkeakosken varastolta mahdollinen. Arvioitu lähetysaika on tavallisimmin yhdestä kolmeen (1-3) työpäivää. Kuljetusaika on tavallisimmin yhdestä kolmeen (1-3) työpäivää. Ostoskorissa näet tilauksesi toimituskulujen kokonaishinnan ja saatavilla olevat vaihtoehdot.

Tilauksen sitovuus: Sitova kauppasopimus syntyy, kun asiakas on saanut sähköpostitse tilausvahvistuksen. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta ennen kuin se on toimitettu kuljetettavaksi.

Maksuehdot: Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

Käytetyt tuotteet kuuluvat marginaaliverotuksen piiriin (alv 0 %).

Rekisteröityminen: Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Mikäli ei rekisteröidy, asiakkaalta kysytään kuitenkin nimi -ja yhteystiedot. Mikäli asiakas haluaa rekisteröityä, hän antaa suostumuksensa, että Aarteet ja Löydöt rekisteröi asiakkaan antamat henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Tiedot ovat luottamuksellisia ja rekisterin tarkoitus on ainoastaan asiakassuhteen hoitaminen.

Toimitusehdot: Aarteiden ja Löytöjen myymät tuotteet ovat käytettyjä. Aarteet ja Löydöt kertoo esineissä esiintyvistä puutteista, mutta on selvää, etteivät käytetyt tuotteet ole uudenveroisia, vaan niissä on ajanpatinaa. Asiakkaan on huomioitava tämä tuotteita tilatessaan. Kuluttajalla on oikeus palauttaa tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuote tulee pakata ja lähettää samalla pakkaustavalla kuin se oli toimitettaessa.

Ostaja ilmoittaa tuotteen palauttamisesta puhelimitse numeroon 040 449 0900 ennen sen palauttamista. Ostaja maksaa palautuskulut, ellei toisin sovita. Maksupalautus tehdään aina käytetylle maksutavalle. Lunastamatta jättäminen ei riitä kuluttajasuojalain mukaan perusteeksi kaupan perumiselle. Yrityksen yhteystiedot Y-tunnus 2907246-2. Media Mustoset Oy/Aarteet ja Löydöt, Ratakuja 4, 37860 Kärjnniemi puh 040 449 0900, asiakaspalvelu@aarteetjaloydot.fi

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset: Joskus paketti voi vaurioitua kuljetuksen yhteydessä. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, kannattaa tuotteen kunto tarkistaa heti pakettia vastaanottaessa. Mikäli tuotekin on vaurioitunut kuljetuksen yhteydessä, tee siitä heti vahinkoilmoitus tuotteen toimittajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin joko sähköpostilla tai puhelimitse asian selvittämiseksi.

Ylivoimainen este: Yritys ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos sen täyttäminen estyy tai viivästyy syystä, joka on sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisia esteitä ovat mm. viranomaisen toimenpiteet, tietoverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset ja työtaistelutoimenpiteet. Reklamaatiot: Asiakkaan tulee välittömästi, viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tehdä reklamaatioilmoitus virheellisestä tuotteesta puhelimitse tai sähköpostilla. Virheellinen tuote palautetaan ohjeiden mukaisesti.