Hei, kiitos, kun tulit!

Nimittäin meidän aarteiden ja löytöjen arkkua penkomaan! Olet enemmän kuin tervetullut!

Lyhyesti kerromme sinulle oman keräilijän taipaleemme. Toinen meistä eli Heli nakotti jo pikkutyttönä äitmuorin pyöräntarakalla. Paineltiin silmät kiiluen kirpputoreja inventoimaan.

Homma paheni vuosi vuodelta. Lopulta kiersimme kaikki lähitienoon osto- ja myyntiliikkeet etsien vähillä rahoillamme ”elintärkeitä” vihreitä maljakoita ja vanhoja laukkuja.

Nyt kun äitmuori katselee jo pilven reunalta, hän on varmaan tyytyväinen, että tyttären tuunaus- ja kierrätysinto ei ole hävinnyt mihinkään.

Ja sitten se toinen meistä eli Pekka on hurahtanut etenkin vanhoihin radioihin ja kulkupeleihin. Projekteja riittää, sillä Pekan pelastuksiin kuuluu niin vanhaa Saabia, Fergusonia, pappa-Tunturia kuin ikivanhaa Johnson-perämoottoriakin.

Myöskään kelloja miehellä ei voi olla mitenkään liikaa. Rannekellot, seinäkellot…se on vaan niin tylsää katsoa aikaa kännykästä. Sama koskee myös vanhoja kasettimankkoja. Kyllä se 1960-luvulla syntyneen sielussa ailahtaa, kun törmää nuoruuden hifi-laitteisiin.

Itse olemme kallellaan siis etenkin 60- ja 70-lukuihin, mutta historiaa rakastavina ihmisinä kaikki vuosikymmenet tuntuvat kiehtovilta omine erityispiirteineen.

Jos et juuri nyt löytänyt etsimääsi, anna meidän auttaa. Vinkkaa meille, mitä haet joko itsellesi tai vaikka kaverille lahjaksi, niin me lähdemme aarrejahtiin! Samanmieliset uteliaat etsijät ymmärtävät toisiaan!

Terveisin Heli ja Pekka

p. 040 449 0900