• Erikoissuuri emalimuki kukkakuviolla. Keräsitkö sinäkin pienenä metsämansikoita emalimukiin? No, mukit ovat sittemmin suurentuneet. Tämän ison retrohenkisen emalimukin korkeus on 14,5 cm ja suuaukon halkaisija 11 cm. Kiva vaikka nimipäivälahjaksi retrovuosien lapselle, marjoilla täytettynä tietenkin. Mukin hinta 10 euroa.
  • Nätit retrohenkiset emalimukit 5 kpl. Hyväkuntoiset, käyttämättömät, tehty retrohenkeen. Hinta viidelle mukille yhteensä 25 euroa.
  • Lahjaksikin sopiva Lauri Tähkän Lempo-muki. Vetoisuus 3 dl. Sisusta ja kahva musta. Tälle mukille suositellaan käsinpesua, sillä kuva-aihe ei kestä valmistajan mukaan ainakaan valkaisevaa tuotetta. Hinta 18 euroa.
  • Sex Pistols, virallinen fanituotemuki. Tuntuu jotenkin hullulta kirjoittaa, että kapinallisuuden keulakuvalla on virallinen fanituotemuki, mutta niin tämän pakkauksen pohjassa lukee. Muki valmistettu vuonna 2009 ja kököttää yhä laatikossaan. Jos tämän vie työpaikan kahvihuoneeseen, ainakin erottaa oman mukin muiden joukosta? Hinta 10 euroa.

Go to Top